Dagens ret 75 kr. fra kl. 17.00

Bestil på tlf. : 40105301

Mandag 17/6: Svensk pølseret.
Tirsdag  18/6:  Millionbøf m/ kartoffelmos og bønnesalat.
Onsdag 19/6: Grillet Kyllingebryst m/ paprikasovs og grønt.
Torsdag 20/6: Karbonader m/ ærter gulerødder og kartofler.
Fredag  21/6:   Barbercue ben m/ coleslaw og flødekartofler.
Lørdag  22/6:   Stegt kalvelever m/ bløde løg, bacon, kartofler og pandesovs.
Søndag 23/6:  Flæskesteg m/ brun sovs, rødkål og kartofler.
Mandag 24/6: Stegt laks m/ broccoli, frisk pasta og basilikumsovs.
Tirsdag  25/6:  Wok m/ kylling, nudler og grøntsager.
Onsdag 26/6:  Gratineret kotelet m/ tomat, mozzarella og kold pesto kartoffelsalat.
Torsdag 27/6: Frikadeller m/ rødkål, brun sovs og kartofler.
Fredag  28/6:   Oksefilet m/ flødekartofler og bønnesalat.
Lørdag  29/6:   Peberhakkebøf m/ pebersovs og ovnbagte kartoffelbåde.
Søndag 30/6:  Flæskesteg m/ brun sovs, rødkål og kartofler.

 


Top